Komemoracija Suzani Rađen - Todorić: BN TV ostala bez velikog profesionalca

Komemoracija Suzani Rađen - Todorić: BN TV ostala bez velikog profesionalca

Komemoracija Suzani Rađen - Todorić: BN TV ostala bez velikog profesionalca

Urednica BN TV preminula je nakon kraće bolesti u petak, 1. jula, u Bijeljini.
 
foto: BN TV
 
Suzana je utemeljila informativne programe BN TV i godinama se trudila da održi novinarske standarde. Bilo je teško izdržati napade i etiketiranja, ali je Suzana imala snagu da istraje na svom putu, izjavio je urednik i novinar BN TV Slobodan Durmanović na komemoraciji Suzani Rađen – Todorić.
 
Komemoracija urednici BN TV Suzani Rađen - Todorić upriličena je u bijeljinskom Centru za kulturu prije njene sahrane na Gradskom groblju “Pučile” u Bijeljini u nedjelju, 3. jula, 2022. 
 
Na komemoraciji se prisutnima obratila i njena kćerka Mia.
 
 
“Otkako sam se rodila znala sam da sam po nečemu posebna, po tome što me je rodila Suzana Rađen -Todorić. Prije svega, ona je bila kćerka, majka i supruga, simbol časti i dostojanstva”, rekla je Mia.
 
Gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović istakao je da je Bijeljina smrću Suzane Rađen - Todorić ostala bez velikog profesionalca i patriote.
 
“Suzana je bila uzor, neko ko se istinski borio za pravdu u vremenima kada je teško razlikovati istinu od neistine i pravdu od nepravde. Bila je jedinstvena, odmjerena i odsječna. Do istine je dolazila na taj način, a ta istina je od goruće važnosti za svakog čovjeka”, kazao je Petrović.
 
Suzana Rađen - Todorić preminula je nakon kraće bolesti u petak, 1. jula, u bolnici u Bijeljini.
 
Izvor: BN
 
___

Želite sedmični pregled vijesti, analiza, komentara i edukacija za novinare u Inboxu Vašeg e-maila? Pretplatite se na naš besplatni E-bilten ovdje.