MediacentarOnline = NetNovinar + mnogo više

MediacentarOnline = NetNovinar + mnogo više

Ne, niste pogrešili. Na pravoj ste adresi. Ako ste stari posetilac NetNovinara, sve što ste čitali i dalje je tu – sa dodatnim sadržajima i novim dizajnom – na novom portalu MediacentarOnline www.media.ba .

NetNovinar se pre svega obraćao onima koji stvaraju medijski sadržaj, a MediacentarOnline je tu da informiše, obrazuje i povezuje i one koji medije istražuju i analiziraju.

Cilj nam je da MediacentarOnline postane baza znanja i mesto susreta svih onih kojima su mediji zanimanje i onih koji se za medije zanimaju. Pravi medijski centar na webu. O medijima – za medije.

Uz tekstove sa praktičnim savetima za novinare i druge medijske profesionalce, MediacentarOnline će objavljivati analitičke tekstove o medijima i medijska istraživanja, preporučivaće sajtove i literaturu za profesionalno usavršavanje, uz dnevno ažurirane vesti o medijskim trendovima i najave radionica, konferencija, stipendija i sličnih mogućnosti za učenje.

Uskoro pokrećemo i community – online zajednicu medijskih profesionalaca jugoistočne Evrope. Tako će direktorij novinara, koji ste koristili za kontaktiranje kolega srodnih interesovanja u regionu proteklih par godina, postati živo mesto upoznavanja, razgovora i saradnje gde će svaki član imati svoj detaljni profil.

Adresa www.netnovinar.org i dalje je aktivna i vodiće vas na portal MC Online.

Svi komentari na novi portal su dobrodošli – javite nam šta mislite i o sadržaju i o izgledu i funkcionalnosti MediacentraOnline na redakcija(at)media.ba.

Vidimo se!

Nevena Ršumović, glavna urednica i tim MediacentraOnline