Promocija novog albuma grupe Skroz

Dragi prijatelji i svi ostali savršeni organizmi,
Drugi, dugo iščekivani album SKROZ-a je upravo objavljen!
sa zadovoljstvom Vas pozivamo na
promociju  'Savršenog organizma'
MEDIACENTAR SARAJEVO, Kolodvorska 3, srijeda 28. juli 2004. u 20 sati
Na promociji će biti upriličen javni interview sa članovima grupe, podijeljeni promotivni primjerci CD-a za predstavnike medija i organizovan mini unplugged session.
Dobro nam došli ...
Album je sniman tokom cijele 2003. godine u Novom Sadu, Sarajevu i Amsterdamu. Postprodukcija 'Savršenog Organizma' uradjena je u studiju "Loud" u Amsterdamu. Svi tekstovi i muzika na 'Savršenom organizmu' djelo su Adnana Šarana, a aranžmani grupe 'SKROZ'. Informacije o albumu:
SNIMANO U: studio «Matrix» - Veternik  (bubanj i bas)  usnimavao  Mare Vukmirović, studio «MML» – Sarajevo (gitare) usnimavao Enes Zlatar, Čamin kućni studio - Sarajevo (klavijature) usnimavao Igor Čamo, studio «Punkt» - Sarajevo (vokali) usnimavao Dino Vatrenjak, «Loud» studio – Amsterdam (mix i mastering) miksao  Zlaja Hadžić
 PRODUCENT:  Zlaja Hadžić
DIZAJN: Hana Zec
OSTALI UČESNICI:  Mirza, Slo, Dino Šukalo, Ivana, Dino Šaran, Maajka, Đani, Nedo, Enis, Leo...
Link: www.skroz.com
“ ... Nekad su ljudska bića bila okrugle Jednosti, sastavljene ili stopljene iz dvije polovice; ta ·cjelovita’, samozadovoljna, samodovoljna bića, riječju SAVRŠENA bića , postala su arogantna i drska. Bogovima se to nije dopalo, pa su ih prepolovili. Otada svaka polovica čezne za svojom drugom polovicom. Ljubav, koja se javlja kada nađemo svoju drugu polovicu, nije ništa drugo nego čežnja da se sa svojom drugom polovicom opet stopimo u Jedno· “ Aristofanov govor u Platonovom "Simpozij-u"