Urednik / novinar

Urednik / novinar

NOVE BOJE MEDIA d.o.o.
​​Uz nove projekte i ciljeve odlučili smo pojačati i svoj redakcijski tim jednom od najvažnijih uloga, urednikom/novinarom (m/ž) TV emisije.
 
Zadaci urednika/novinara uključuju: osmišljavanje i provođenje uređivačke politike, predlaganje i izbor tema za obradu, koordiniranje, organizaciju i planiranje dinamike produkcije priloga, koordiniranje suradnje s drugim medijima i partnerima, praćenje projektnih aktivnosti, izradu televizijskih priloga i obrada tema vezanih uz dizajn i uređenje interijera, vrta, arhitekturu, gradnju, urbanizam i drugo prema potrebi.
 
Kontakt i prijava: MojPosao.net
Rok za prijavu: 
Friday, September 30, 2022
Vrsta posla: 
Nije navedeno
Angažman: 
Nije navedeno
Grad: 
Zagreb
Država: 
Croatia
Potrebne kvalifikacije: 
Ovo je pravi posao za tebe ako smatraš da je novinarstvo tvoj poziv i želiš razviti novinarsku karijeru, imaš prethodno novinarsko i uredničko iskustvo, organiziran si i spreman ispuniti postavljene ciljeve i poštivati ​​rokove, pratiti trendove u uređenju doma, arhitekturi, dizajnu,... ali i na samom medijskom tržištu, ako želiš kreirati trendove i sadržaj koji će biti prepoznat i ne bojiš se izaći iz okvira standardnog novinarskog pisanja i promocije, ako imaš iskustvo u televizijskom novinarstvu i nemaš strah od javnog nastupa pred kamerom.
 
Stručna sprema: Viša stručna sprema, Stručni prvostupnik, Visoka stručna sprema, Magistar struke
Potrebne godine iskustva: 3-5
Jezici: Engleski (razina govora - osnovno, razina pisma - osnovno)
Vozačka dozvola: B