DRUGA EPIZODA SERIJALA IMA VEZE BH turizam

Druga epizoda serijala Ima veze bit će prikazana u nedelju, 25. juna na Federalnoj televiziji i Radio-televiziji Republike Srpske. Tema emisije je turizam, a gost je Tim Clancy, autor prvog turističkog vodiča kroz Bosnu i Hercegovinu.

Serija «Ima veze» emituje se nedeljom u stalnom terminu u 16:45 na FTV i u 21:30 na RTRS. Tema sljedeće emisije su mladi u BiH, a gost je Sanja Kavaz.
Prva epizoda serijala je prikazana u nedelju, 18. juna. Serijal je koprodukcijski projekat Mediacentra Sarajevo, Pro.ba i Prime Time Production.
Tema prve epizode serijala «Ima veze» koja je emitovana u 16:45 na programu FTV, odnosno u 21:30 na programu RTRS, bila je voda. Gost je bio mladi stručnjak iz Instituta za hidrologiju Igor Palandžić.
Voditelj je bh glumac Sead Pandur, a urednik serijala je Zoran Ćatić. Ostali članovi kreativnog tima su Enes Zlatar, Amra Bakšić Čamo, Timur Makarević, Bojan Bajić, Maja Hadžiosmanović, Ozren Kebo, Ahmed Polimac i Mersudin Šuman.
Iako je serija «Ima veze» dio izbornog projekta, o politici, a posebno političarima, nema riječi. Osnovne teme su socijalne, privredne, kulturne...
Serijal «Ima veze» finansijski podržava Američka agencija za međunarodni razvoj USAID.