Generalno o izborima

U 15. epizodi serijala «Ima veze», posljednjoj pred izbore, Sead Pandur će ugostiti Bojana Bajića, stalnog saradnika serijala, urednika rubrike «Ja sam kriv». Sead i Bojan će rezimirati dosadašnje teme i istaći važnost izlaska na izbore. Ova epizoda će biti emitovana u nedelju, 24. septembra u 16:45 na Federalnoj televiziji i u 21:30 na Radio-televiziji Republike Srpske.

U ovoj epizodi ćemo upoznati i Milojka Bajića, Bojanovog rođaka, direktora nevladine organizacije ALTERNATIVA iz Vrnjačke Banje. Umjesto da se prepusti kolotečini, Milojko je preuzeo kontrolu nad svojim životom i počeo mijenjati svijet oko sebe. Mladić iz planinskog sela na tromeđu Bosne i Hercegovine, Srbije i Crne Gore, svojim radom i znanjem je postao direktor nevladine organizacije za zaštitu ljudskih prava.
Urednik serijala je Zoran Ćatić. Kreativni tim čine Bojan Bajić, Enes Zlatar, Amra Bakšić Čamo, Timur Makarević,  Maja Hadžiosmanović, Ozren Kebo, Ahmed Polimac i Mersudin Šuman.
«Ima veze» je koprodukcijski projekat Mediacentra Sarajevo, Pro.ba i Prime Time Production, a finansijski ga podržava Američka agencija za međunarodni razvoj USAID.