PR Trening – TV Intervju

Program vas priprema za nastup pred milion i jednom osobom. Uspijete li sa ovom jednom pred vama, imate šansu pred milion drugih koje nikada nećete sresti. Program je izrazito praktičan i maksimalno uključuje polaznike u interaktivni rad, bazirajući se na analizama TV nastupa i na vježbama intervjua pred kamerom.

Sadržaji programa: - Pravila verbalne komunikacije - poruka- Neverbalna komunikacija – nastup, govor, položaj tijela....- Analize različitih TV izjava- Praktične vježbe TV intervjua i izjava pred kamerom i evaluacija vježbi
Predavač na modulu je Aldin Arnautović, producent u produkcijskoj kući XY FILMS iz Sarajeva. Njegova biografija obuhvata rad na novinarskim, voditeljskim i uredničkim pozicijama u više domaćih medija medju kojima su i BHT1, NTV Hayat, TV SA, radio Stari Grad, Radio mreža Boram.    Kao asistenti trenera na modulu TV intervju gostuju i Mirna Sadiković, dugogodišnja novinarka i urednica koja je izmedju ostalog radila za Radio Slobodna Evropa, OBN Televiziju i Tuzlansku Nezavisnu Televiziju, te Lejla Redžović, novinarka i urednica u informativnom programu BHT1 televizije.
Mjesto održavanja treninga: Mediacentar SarajevoKolodvorska 3
Vrijeme održavanja: Subota, 18. 11. 2006.Od 10,00 do 17,00h
Cijena treninga:180 KM
Krajnji rok prijavljivanja za seminar je četvrtak, 16. novembar do 17,00h.Na ovaj seminar možete se prijaviti putem e-maila: skola@media.ba ili nas direktno kontaktirajte:
Mediacentar SarajevoCentar za strateško komuniciranjeKolodvorska 371000 Sarajevo, Bosna i Hercegovinatel/fax: (+387 33) 715 840e-mail: skola@media.baWeb site: http://www.media.baKontakt osoba: Mirna Stankovic