Upis nove generacije na PR školu PUBLIKUM

Mediacentar Sarajevo u saradnji sa The Centre for Strategy and Communications London vrši upis 9. generacije generacije polaznika  PUBLIKUM – ŠKOLE  ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU.

Osim osnovnih teoretskih koncepata, program Publikum obiluje praktičnim vježbama i primjerima iz prakse, a svoje znanje i iskustvo će Vam prenijeti vodeći bosanskohercegovački stručnjaci iz oblasti novinarstva, odnosa s javnošću, menadžmenta i srodnih disciplina.

Tromjesečni edukativni program koncipiran je po metodološkim standardima The Centre for Strategy and Communications iz Londona i obuhvata 19 modula u ukupnom trajanu od 76 sati.
 Uvod u PR i strateško komuniciranje  Interno komuniciranje Briga o klijentima  Branding i korporativni imidž Advertising i medijske kampanje  Kreativni menadžment događaja i PR Odnosi s medijma – tehnike i metode Odnosi s medijima – saopštenje za medije Odnosi s medijima – press konferencija TV intervju Vještine prezentacije Promotivni materijali i publikacije Internet i PR Upravljanje projektima Istraživanje i PR Zagovaranje i lobiranje Razvoj PR strategije Krizno komuniciranje 
Nastava počinje 07.03.2008. i trajat će do 10.05.2008. godine. Vrijeme nastave prilagođeno je obvezama polaznika, pa se predavanja održavaju petkom uvečer i subotom u savremeno opremeljenom prostoru Mediacentra Sarajevo. Predavanja se održavaju u grupi do maksimalno 18 polaznika.
Školarina iznosi 1.170,00 KM po osobi sa mogućnošću plaćanja u ratama. Škola nudi i mogućnost izbora i pohađanja pojedinačnih modula u skladu sa Vašim potrebama. Cijene pojedinačnih modula kreću se od 95,00 KM do 180,00 KM.
> Krajnji rok za apliciranje01.03.2008.
Publikum – PR DevelopmentMediacentar Sarajevo, Kolodvorska 3, 71000 Sarajevotel: + 387 33 715 840e-mail: skola@media.baweb: www.publikum.ba