Voditelj - urednik

Voditelj - urednik

Radio M
Studirate ili ste tek završili neki od fakulteta društvenog smjera? Smatrate da imate talenta i da možete biti vrhunski DJ ili "dobar ispred mikrofona", možda „one man -one show“? Mislite da se možete dokazati i postati jedan od najboljih?
 
Svoju prijavu za edukaciju, praksu ili volontiranje, motivacijsko pismo i CV pošaljite putem opcije PRIJAVI SE NA OGLAS. 
 
Radio M jedan je od najvećih medijskih brendova u BiH, koji je educirao i proizveo najbolje radijske voditelje u BiH, novinare –urednike, PR managere... 
 
Za one koji pokažu predanost, strast , energiju i obilje kreativnosti, moguć je povremeni ili stalni angažman na određenim poslovima u produkciji ili direktnoj realizaciji programa Radija M. Naravno, morate biti dobri u komunikaciji i prepoznati dobrobit timskog rada. Poznavanje stranih jezika i široko obrazovanje su više nego dobrodošli. Ipak, ako i nemate iskustva a velika želja je tu - slobodno se prijavite. Ako se pokaže da imate potencijala i da nam baš neko poput vas treba osiguraćemo za vas trening i obuku!
 
Kontakt i prijava: Posao.ba
Rok za prijavu: 
Sunday, September 16, 2018
Vrsta posla: 
Nije navedeno
Angažman: 
Nije navedeno
Grad: 
Sarajevo
Država: 
Bosnia and Herzegovina